Persoonlijke geschenken uit Italië

Geschenken uit Italië, Italiaanse cadeaus, gepersonaliseerde cadeaus Italië, Italiaanse verjaardagscadeaus, kerstcadeaus uit Italië
"Het afgelopen seizoen twee kerstcadeaus bestellen bij The Italian Shop is een van de leukste ervaringen die ik al jaren heb. Vanaf het eerste moment dat ik de website ontdekte, kon ik zien dat dit iets speciaals was. En toen de prachtige, met de hand gesneden schalen hier in de VS arriveerden, op tijd voor Kerstmis (precies zoals beloofd!), Had ik meer dan gelijk! Twee mooie en heel verschillende stukken, speciaal gesneden voor mijn bestelling, prachtig gemaakt, mooi afgewerkt, verpakt om de bom te weerstaan en met grondige instructies over hun zorg. Onnodig te zeggen dat de ontvangers enthousiast zijn! In dit tijdperk van slordige koopwaar - plastic, hardboard of anderszins - zullen deze prachtige schalen voor altijd leven, net zo mooi als ze nu zijn. Polly hield me geweldig op de hoogte van hun vorderingen en regelde ook al het importpapierwerk. Geweldig!"
Jennifer W. (Personal Gift Customer)

Wat zijn de beste cadeaus uit Italië?

  • Leren geschenken uit Italië
  • Sieradengeschenken uit Italië
  • Cadeaus van Murano-glas uit Italië
  • Keramische geschenken uit Italië
  • Olijfhouten geschenken uit Italië
  • Zijden geschenken uit Italië
  • Erfgoedgeschenken uit Italië

We hebben een groot aantal producten die ideaal zijn als persoonlijk cadeau voor alle gelegenheden. Als je een Italiaan bent, een Italiaans familielid of vriend hebt, of als je gewoon van alles houdt wat Italiaans is, er is niets zo speciaal als een persoonlijk cadeau, een Italiaans verjaardagscadeau of een kerstcadeau uit Italië. Een geschenk van The Italian Shop brengt een beetje van de magie van Italië in het leven van iedereen die het ontvangt. Het is altijd moeilijk om een spannend en origineel kerstcadeau of verjaardagscadeau te bedenken. Onze keramiek, leer, Murano glas, olijf, zijde of traditionele bureausets bieden een breed scala aan mogelijkheden om het perfecte cadeau voor jou, je vriend of geliefde te kiezen. Rechtstreeks uit Italië!
Vind het perfecte cadeau uit Italië
"Sommige geschenken zijn groot. Anderen zijn klein. Maar degenen die uit het hart komen, zijn de beste gaven van allemaal."
Tinku Razoria

Persoonlijke shopper

Geschenken uit Italië, Italiaanse cadeaus, gepersonaliseerde cadeaus Italië, Italiaanse verjaardagscadeaus, kerstcadeaus uit Italië

Het is niet altijd gemakkelijk om het juiste Italiaanse cadeau voor jezelf, je familie of je vrienden te kiezen. Met onze uitgebreide kennis van de producten die in Italië verkrijgbaar zijn, bieden we een 'Personal Shopper'-cadeauselectieservice. Als u denkt dat u hulp nodig heeft bij het selecteren van het perfecte cadeau, schrijf dan naar info@italygiftsdirect.nl en we helpen u graag met uw keuze.

Geschenkverpakkingsservice

Geschenken uit Italië, Italiaanse cadeaus, gepersonaliseerde cadeaus Italië, Italiaanse verjaardagscadeaus, kerstcadeaus uit Italië

We bieden een goedkope cadeauverpakkingsservice die u voor het uitchecken aan uw cadeau kunt toevoegen. Als u een aantal cadeaus wilt inpakken, neem dan contact met ons op voor een offerte voor een gereduceerde prijs.

Personalisatie

Geschenken uit Italië, Italiaanse cadeaus, gepersonaliseerde cadeaus Italië, Italiaanse verjaardagscadeaus, kerstcadeaus uit Italië

Wij bieden een service voor het personaliseren van geselecteerde Italiaanse geschenken en producten uit Italië. Deze items van keramiek en olijfhout kunnen worden gepersonaliseerd met een naam, een boodschap of een eenvoudig ontwerp. Onthoud dat het tot een maand kan duren voordat deze speciale bestellingen zijn voltooid.

Verzenden

We bieden gratis verzending voor alle bestellingen met een waarde van meer dan 145 USD. Voor bestellingen onder dit bedrag rekenen we het minimum, aangezien internationale kosten vanuit Italië duur zijn. Hier is een lijst met onze verzendkosten.

Als u niet kunt beslissen welk cadeau u wilt kopen, overweeg dan een 'cadeaubon'?