Korting
 

Relatiegeschenken uit Italië

Relatiegeschenken uit Italië

"Van begin tot eind; het proces van het vinden, communiceren met, bestellen, betalen en ontvangen van onze bestelling, had niet eenvoudiger en zonder stress kunnen zijn. Ik zou zeker en zonder aarzelen weer gebruik maken van de diensten van The Italian Shop. Ik ben een fan!"
Peta-Ann S. (Relatiegeschenk klant)

Italiaanse relatiegeschenken

Veel organisaties zijn op zoek naar ongebruikelijke items die ze kunnen geven als relatiegeschenk of als cadeau voor een congres. De Italiaanse winkel heeft een brede selectie handgemaakte Italiaanse producten die perfecte relatiegeschenken zijn. Onze in Italië vervaardigde keramiek, leer, Murano-glas en olijfhouten artikelen, waarvan er vele kunnen worden gepersonaliseerd of van een merk worden voorzien, zijn uitstekende individuele en ongebruikelijke weggeefacties voor conferenties, allemaal rechtstreeks vanuit Italië geleverd

Bedrijfs, conferentie en evenementgeschenken uit Italië

Praat met ons over uw congres, evenement of ander relatiegeschenk, en we zullen een selectie van opties samenstellen die u kunt overwegen. We hebben veel producten die gepersonaliseerd of gemerkt kunnen worden, waardoor het perfecte relatiegeschenken zijn. Onze keramische producten zijn allemaal met de hand beschilderd, dus een logo of boodschap kan worden toegevoegd aan een klein bord of schaaltje in een bestaand ontwerp, of er kan een uniek ontwerp worden gecreëerd, rekening houdend met individuele vereisten. Bovendien kunnen sommige lederen producten worden gestempeld, zoals sleutelhangers, muismatten, creditcardportefeuilles of persoonlijke organizers. Sommige artikelen van Murano-glas, zoals wijnflesstoppen, flesopeners of sleutelhangers, kunnen uitstekende relatiegeschenken zijn. Het is ook mogelijk om op maat gemaakte producten te maken die op hun metalen elementen kunnen worden gegraveerd. Daarnaast hebben we een reeks olijfhouten producten die met een laser kunnen worden gegraveerd met een boodschap of logo, waardoor een echt uniek relatiegeschenk ontstaat. Neem contact met ons op voor onze brochure 'Corporate Gifts' of voor meer informatie.

Lederen relatiegeschenken

Italië heeft de reputatie enkele van de beste lederwaren ter wereld te produceren. De hoge kwaliteit van het leer en een lange traditie van vakmanschap zorgen voor een aantal opwindende geschenken voor evenementen en conferenties.

Keramische relatiegeschenken

We hebben een prachtig assortiment kleurrijke, decoratieve, handbeschilderde Italiaanse keramiek die een aantal spannende mogelijkheden biedt voor het geven van unieke zakelijke en conferentiegeschenken.

Olijfhouten relatiegeschenken

Oud olijfhout, een echt duurzame grondstof, wordt gebruikt bij het maken van onze prachtige houten artefacten. Geen enkel item gemaakt van olijfhout is ooit identiek, wat deze relatiegeschenken echt uniek maakt.

Zijde relatiegeschenken

De zijdeproductie heeft de afgelopen jaren een renaissance doorgemaakt in Italië, waarbij lokale Italiaanse bedrijven opnieuw een breed scala aan hoogwaardige zijden sjaals, zijden stropdassen, zijden strikjes en zijden pochetten produceren. Deze producten zijn prachtige geschenken, en sommige bieden de mogelijkheid om branding toe te voegen, zoals bedrijfslogo's of berichten.

Italiaanse erfgoed relatiegeschenken

De hoge kwaliteit van het Italiaanse ontwerp en de productie komt tot uiting in de antiek vormgegeven pennensets, boekenleggers en briefopeners die wij aanbieden. Deze erfgoedproducten trekken een lijn terug naar de traditionele waarden uit het verleden. Ze zijn een blijvende herinnering aan wat de Italiaanse samenleving zo kostbaar maakt.

Diverse relatiegeschenken

Diverse relatiegeschenken uit Italië

We kunnen ook het standaardassortiment kleinere artikelen leveren, zoals pennen, mokken en merkpoloshirts.

Pijltje omhoog