Wat is de beste tas voor je rug?

In deze moderne tijd wordt het steeds noodzakelijker om meer spullen mee te nemen dan goed is voor de gezondheid van onze rug. Een smartphone (of twee), een ipad of laptop, portemonnees vol kleingeld en creditcards, autosleutels, huissleutels, documenten en een fles water wegen zwaarder dan je denkt. Moeders met jonge kinderen hebben nog meer bij zich: tissues, babydoekjes, drankjes en gezonde snacks, speelgoed, boeken en vaak een paar wisseling van kleding. Hoe meer we dragen, hoe groter de tas die we denken nodig te hebben, en hoe groter de tas die we hebben, hoe meer we erin stoppen.

Wat is de beste tas voor je rug?
Ongeacht de grootte van de tas die je hebt of wilt, het eerste dat je moet doen om je rug te helpen, is lang en grondig kijken naar wat je elke dag bij je hebt en proberen het te verkleinen. Gebruik niet elke dag dezelfde tas of dezelfde soort tas, maar spreid het gewicht over het lichaam door het elke dag op verschillende delen van uw lichaam te dragen.
Wat is de beste tas voor je rug?
Een schoudertas legt uiteraard meer gewicht aan één kant van het lichaam, wat uiteindelijk de manier waarop je loopt (je natuurlijke manier van lopen) zal beïnvloeden, wat wordt bepaald door de manier waarop je armen in balans zwaaien met je pas. Zodra de balans van uw lichaam is weggegooid, is het eindresultaat meestal rugklachten, vooral omdat we allemaal de neiging hebben om de tas het grootste deel van de tijd op dezelfde schouder te dragen. Als je een schoudertas draagt, probeer dan het minimale aantal mee te nemen en probeer het zo vaak mogelijk tussen beide schouders te wisselen.
Wat is de beste tas voor je rug?
Een handtas is beter dan een schoudertas als je een slechte rug hebt, maar hij is niet zo gemakkelijk en gemakkelijk mee te nemen. Nogmaals, als je een handtas pakt, wissel dan elke keer van eigenaar als je erover nadenkt.
Wat is de beste tas voor je rug?
Koerierstassen (die zo zijn ontworpen dat de riem over je lichaam gaat) zijn veel beter, maar zijn vaak niet zo elegant als andere soorten tassen. Koerierstassen zijn ideaal voor mannen, omdat ze meestal een goede maat hebben, heel eenvoudig zijn en een dikke, comfortabele riem hebben.
Wat is de beste tas voor je rug?
Traditionele crossbodytassen zijn een goede manier om waardevolle bezittingen mee te nemen, aangezien ze zich recht voor je lichaam bevinden en voor iedereen moeilijk te pakken te krijgen zijn, behalve voor jou. Ze zijn ook veel beter voor je rug, omdat de tas zich in het midden van je lichaam bevindt en ze in vergelijking met andere stijlen meestal klein zijn. Uiteraard kunnen alle crossbody bags ook als schoudertas gebruikt worden en sommige hebben zelfs afneembare banden zodat ze ook als clutch kunnen worden gebruikt. en andere crossbodytassen.

Verreweg het beste type tas voor je rug is een rugzak, maar als deze te zwaar zijn en de banden niet goed zijn afgesteld, kunnen ze ook je ruggengraat beschadigen doordat je iets achterover leunt.
Wat is de beste tas voor je rug?
Er zijn een aantal mooie leren rugzakken op de markt, sommige klein, zacht en vrouwelijk en sommige met handvatten en verschillende banden waardoor ze ook als handtas of schoudertas kunnen worden gebruikt. We hebben een aantal mooie leren handtassen met zeer slimme, veelzijdige riemen, wat betekent dat je, zonder riemen toe te voegen of los te maken, ze in je hand, over je pols, op je schouder of als rugzak kunt dragen. Zoals hierboven vermeld, is het beter om niet elke dag dezelfde stijl tas te gebruiken, dus deze 3 in 1 stijl is erg handig en een uitstekend compromis.
Wat is de beste tas voor je rug?
Als je rugklachten hebt en een groter dan gemiddeld aantal spullen bij je moet hebben, hetzij voor je werk, omdat je kleine kinderen hebt of omdat je op reis bent, dan is een rugzak de oplossing voor jou, mits je er een paar eenvoudige reglement.

Zorg er bij de grotere rugzakken voor dat, vooral als ze vol zijn, de zwaarste items onder in de tas worden verpakt. Koop een rugzak met brede banden en zorg ervoor dat deze strak genoeg zit, zodat de tas zo dicht mogelijk bij je lichaam zit.
Wat is de beste tas voor je rug?
Voor reizen, met name met het vliegtuig wanneer u in een situatie zit waarin u een paar uur moet rondlopen en uw handbagage moet dragen, dan is een grotere leren rugzak de perfecte oplossing. Het zal gemakkelijker te dragen zijn, je handen zullen vrij zijn en goed leer gaat voor altijd mee en ziet er alleen maar beter uit met de jaren.
Wat is de beste tas voor je rug?